Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof

Lancering nieuwe site

Geschreven door Bert op 27 april 2010.
Categorie: Algemeen.
3 reacties »

Hier vinden jullie dan de nieuwe site van vakantiehoeve Duxhof in Bree. Een heel nieuw systeem dat we gebruiken, een fris en aantrekkelijk design erbij en een weblog waarop jullie het nieuws van  de boerderij kunnen volgen.

Regelmatig zal hier dus nieuws komen over acties, activiteiten in de buurt of gewoon gebeurtenissen die het leven op de boerderij met zich meebrengen. Reageren kan ook. Was je erbij, heb je iets meegemaakt dat het vertellen waard is, wil je ook jouw verhaal eens kwijt op onze blog? Vraag hier zeker eens naar, want dit kan uiteraard ook!

Geniet van deze site, de vakantie, een verblijf hier, de natuur en zoveel meer.

3 reacties op Lancering nieuwe site

 1. Hallo,

  Chique site! Mooie foto’s!
  Het doet ons terugdromen naar ons heerlijke verblijf bij jullie.
  We komen zeker terug!

 2. heejj,

  wij zijn vorige vakantie bij jullie geweest en het was er om ervan weg
  te dromen !!
  zeker met de kleine katjes en kalfjes!!

  -XxX- Lisa♥

 3. We zijn reeds 3 keer komen overnachten in het gezellige appartementje, waarschijnlijk komen we dit jaar terug. De kinderen amuseren zich rot en de oudjes hebben een beetje vakantie als de kinderen boer Jan gaan helpen. doe zo verder.

Reageer