Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof

15 jaar fietsroutenetwerk

Geschreven door Lisette op 1 mei 2010.
Categorie: Fietsen.
Geen reacties »

In 2010 bestaat het fietsroutenetwerk in Limburg 15 jaar. Als erkend fietslogies kunnen wij onze gasten een aangenaam verblijf en de nodige service bieden om hun vakantie zeker te doen slagen!

Voor meer algemene informatie of georganiseerde fietstochten kunt u terecht op www.toerismelimburg.be/fietsen. U vindt er brochures, fietscaf├ęs, interessante stopplaatsen en zo veel meer. Ook in de vakantiewoning beschikt u trouwens over de nodige fietskaarten en brochures om de start te nemen van een aangename fietsvakantie.

Plant u graag uw fietsroute vooruit? Dan kan dit via de knooppuntenplanner van Toerisme Limburg, bereikbaar via volgende link: www.routeyou.com/page/view/485/knooppuntenplanner-van-het-limburgse-fietsroutenetwerk.nl. De verschillende knooppunten wijzen u de weg en ook bezienswaardigheden of stopplaatsen staan meteen aangegeven op deze online route planner.

Stuur ons zeker uw online geplande routes door, eventueel met commentaren over de omgeving. Wij plaatsen ze vervolgens met plezier op onze website zodat ook anderen kunnen genieten van een aangename tocht in een mooie omgeving, voorzien van de nodige stopplaatsen voor een drankje en een hapje of gewoon om even te rusten.

Reageer