Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof

Het verblijf

Vakantiehoeve Duxhof ligt in een landelijke omgeving op 3 kilometer van het centrum van Bree. Weiden, bossen en heerlijke rust vormen de grootste troeven. De vakantiewoning sluit aan op het ingesloten erf en houdt dankzij bloemen en planten de rust in ere. Het actieve melkveebedrijf biedt zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid om het echte leven op de boerderij te ervaren.

17_DUXHOF_09-2.jpg17_DUXHOF_02-2.jpg17_DUXHOF_05-2.jpg

De woning zelf biedt plaats aan 7 personen (plus 1 babybedje dat bij te plaatsen is) en is voorzien van alle comfort. Er zijn twee slaapkamers in het appartement aanwezig. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed; een tweede slaapkamer biedt plaats aan 5 personen in twee stapelbedden, waarvan een met dubbel onderbed) De keuken/eetkamer/woonruimte is in elkaar geintegreerd en is volledig ingericht voor een ontspannen verblijf. Gasfornuis, microgolfoven, vaatwasmachine, koelkast, tv, video,  …

17_DUXHOF_14-2.jpg17_DUXHOF_15-2.jpg17_DUXHOF_16-2.jpg

De badkamer met douche, een kleine bergruimte met wasmachine en poetsmateriaal en kleine hal met kapstok en schoenenrekje vervolledigen het geheel.

Zowel binnen als buiten kunnen kinderen naar hartelust spelen. In de kast staan er puzzels, gezelschapsspelletjes en ander speelgoed, terwijl buiten go-carts en een speeltoestel hen mogelijkheid geeft tot ravotten terwijl de ouders genieten van een heerlijk straaltje zon op het aangrenzende terras.