Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof Duxhof

Omgeving

Verblijven op een vakantiehoeve betekent meer dan alleen maar een boerderij in de buurt. De landelijke omgeving is een eerste troef die de directe buurt je biedt. Bossen, weiden en natuur, waar je ook kijkt. Kom je om gewoon te genieten van de rust en vrede, dan kan je gezellig vertoeven op het terras. Wie een iets actievere vakantie zoekt, brengt best een fiets mee.

Het fietsroutenetwerk van de provincie Limburg is een uitgebreid netwerk van veilige wegen door natuur en bos. Aan de hand van wegwijzers vind je meteen de weg. Op voorhand de route even uitstippelen kan aan de hand van de kaarten die in het appartement liggen. Ook voor paard en kar heeft toerisme Limburg aangepaste beschrijvingen voorzien. Laat even weten dat je een paard meebrengt en dit valt meteen te regelen.

Wie de echte actie zoekt, begeeft zich best richting Snowvalley Peer of de kartbaan in Meeuwen. Zwemmers plonsen op 1 km afstand in het openluchtzwembad van Kempenheuvel of 3 km verder in het gemeentelijk zwembad van Bree.

In het centrum van de stad Bree zijn er gezellige winkels en de charmes van deze historische stad  zijn zeker een bezoekje waard, net als het witte stadje Thorn, net over de Nederlandse grens.

Wie meer wil weten, vindt in het appartement voldoende brochures om verschillende weken vol te plannen.